Tjänster

Våra tjänster


✔ Nyproduktion

Klä ditt nybygge i den bästa plåten, som den förtjänar. Vi utför allt byggnadsplåtslageri och rustar upp din nya fastighet till absolut toppskick.

I vår plåt och snickeriverkstad i Kode (Solbräcke Plåt & Snickeri AB) kan vi även hjälpa till med snickare och snickeriarbeten. 

 

✔ ROT-arbeten och renovering

Ta hjälp av oss för ROT-arbeten och andra renovationer när det gäller omläggningar av gamla plåttak och medföljande plåtslageriarbeten. Vi säkerställer alltid högsta kvalité och ett fackmannamässigt arbete, även på äldre fastigheter.

 

✔ Lister och bleck

Behöver du hjälp med plåten på din fasad? Vi producerar och monterar perfekt anpassade tröskelbleck, skiljebleck, fönsterbleck och sockelbleck för din fastighet.

 

✔ Korrugerad plåt

Behöver du korrugerad plåt? Vi tillverkar och monterar alla typer av korrugerade specialplåtar, både till tak och fasad.

 

✔ Rännor och rör

Hängrännor, fotrännor, gesimsrännor, stuprör och annan vattenavrinning är alla viktiga delar av din fastighet. Vi sköter tillverkning, montering och säkerställer alltid högsta effektivitet på avrinningen.

 

Vi utför även…

 

✔ Service och underhåll

Låt oss genomföra en grundläggande inspektion av ditt tak och fasad. Vi åtgärdar eventuella fel och brister innan det är för sent. Vi kontrollerar täthet, åtgärdar brister och fel samt ger dig en omfattande översikt av läget.

 

✔ Säkerhet på tak

Vi är experter på tak. Låt oss säkra ditt tak så att både du och andra kan röra sig där säkert. Är ditt tak isigt? Oroa dig inte, vi hjälper även till med snö- och isröjning.

 

P.S. Alla våra plåtar kan anpassas och specialtillverkas för att passa just dig och din fastighets behov. 

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

 
 
 

VF Plåt ABVi utför allt inom byggnadsplåtslageri!

KONTAKTA OSS


Amalia Jönssons Gata 23

421 31 Västra Frölunda

vfplat.johnny@tele2.se

anders@vfplat.se

Johnny - 0707 95 25 51

Anders - 0730 747 647

ÖPPETIDER


 

 

Måndag - Fredag: 07:00 to 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt