Om oss

Om Oss


VF Plåtslageri AB – Plåtslagare i Göteborg

 

VF Plåtslageri AB etablerades 1989 och togs två år senare över av Johnny Henriksson, som sedan dess varit ledare för verksamheten. Som flest har vi varit 35 anställda, men arbetar idag i mindre men mer specialiserad skala. Med över 40 års erfarenhet garanterar vi kvalitét i alla led och att du som kund ska bli riktigt nöjd.

 

VF Plåtslageri AB är ett komplett plåtslageri med lång erfarenhet, starka samarbeten och ett stort kontaktnät, som både jobbar mot privatpersoner och företag. Vare sig det gäller tillverkning av plåtdetaljer (till exempel hängrännor, stuprör, fönsterbleck, skorstenshuvar och ränndalar), eller produktion och montering av bandtäckning för plåttak, säkerställer vi alltid högsta kvalité för dig.

 

Med verkstad och kontor i Västra Frölunda, Göteborg är vi aldrig för långt bort till dig på västkusten.

 

Vi hjälper dig med alla typer av plåtslagarjobb i Göteborg med omnejd. Vi gör även många jobb ute i skärgården, där vi har goda samarbeten med professionella byggare samt många återkommande, nöjda kunder.

 

För din trygghet har vi alla nödvändiga certifikat såsom ID06, heta arbetencertifikat, liftutbildning. Vi har även kollektivavtal och är kvalitetsgodkända av Villaägarna. Många av våra anställda har även certifikat till att jobba på plattformar!

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Besök oss:

Amalia Jönssons Gata

23421 31 Västra Frölunda

Maila oss:

vfplat.johnny@tele2.se

anders@vfplat.se

 

Ring oss:

0707 95 25 51

0730 747 647

 
 
 

Några av våra samarbetspartners:

VF Plåt ABVi utför allt inom byggnadsplåtslageri!

KONTAKTA OSS


Amalia Jönssons Gata 23

421 31 Västra Frölunda

vfplat.johnny@tele2.se

anders@vfplat.se

Johnny - 0707 95 25 51

Anders - 0730 747 647

ÖPPETIDER


 

 

Måndag - Fredag: 07:00 to 16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt